Wednesday 3 March 2010

Driving miss Crazy

asta-i filmu'.

Mi s-au urcat la cap lunile astea de repaos. Mie dor de haos!
Noroc ca azi e baba si e soare. Si la pansat operatia arata foarte bine (dupa standardele doctorului ca daca ma-ntrebati pe mine...)
In rest, sa ne mai chinuim putin sa indoim piciorul. Stachetele sunt mici. Inveti sa urli de placere pentru 1-2 centimetri flexie castigati. Rabdarea e din ce in ce mai putina. Si mai e de tras.

Hai la artromot, la mobilizare pasiva!

3 comments:

sunshinebreez said...

hey hey, eu sunt Raluca. m am operat de 3 saptamani, ligamentoplastie :). am gasit blog ul tau in cautarea vreunui forum/blog/loc de discutii. vreau sa stiu cam cum stau fata de alte persoane, unde fac ele recupererea, etc. e cam dubios singura asa...niciun kinoterapeut nu inlocuieste o persoana care trece prin aceelasi lucru. haha... ralucatza - e id ul meu de mess sau Raluca Ilie pe facebook, please add me... :)

zi cu soare :)

I said...

bon soir, chat! :) bine-ai venit in "fratia ligamentelor". Unde te-ai operat? ti-ai scos deja firele...esti avansata. La mine de-abia s-a dus o saptamana... Noroc ca-mi tin companie cu forumuri si sfaturi online. Pana la fire n-am exercitii in progam, doar mobilizae pasiva la artromot. Tu?

I said...

sa-nteleg, pe FB esti Raluca Ilie de la Flama sau cea nascuta pe 26 mai?! nu mai bine imi dai tu un add? sunt Irina Acostachioaiei :)