Thursday 13 March 2008

thoughts for 2day

1.Costel a dres Busuiocul. Paul Potts al nostru (mai bun decat al lor) a castigat Megastar-ul spaniol. E foarte tare. Mai uitam si noi de bandele de pusti romani jefuitori din Madrid care tin primele pagini ale ziarelor spaniole. si ne mai dam si noi seama de valori, de faptul ca in Romania e buba si ca aici nu creste nimic.
2. Ovidiu Iuliu Moldovan s-a dus. Tanar, doar vreo 50siceva de ani. Cand s-a dus Pittis castiga Coconea Red Bull XAlps. Acum Costel e mare iar Ovidiu Iuliu Moldovan se duce cu discretie. Iarasi, patrie gaunoasa...
3. Citeam in Time de Kosovo in tripul meu underground. Imi zic in gand uitandu-ma la baba coafata care nu-ntelege ce citesc: "In Kosovo n-are cum sa fie pace sau valabila regula jocului cu suma zero. Terenul asta "intra-vilan" (definitie adaptata la regulile jocului international, evident)e Kosovopolje, carevasazica Campia Mierlei unde si-au luat-o sarbii si turcii deopotriva (la scara direct proportionala cu marimea statului fiecaruia). E locul unde, oricum ai da-o, cineva (daca nu toata lumea) o mierleste.
4. Revenind la metrou, constat cu placere ca la ora metroului cu intarziati (adica acei norocosi care au evitat macelul de 9 o'clock) lumea e mai frumoasa. E chiar un catwalk. Am vazut azi una bucata tip hip-hop-er style cu shoezi alb-negru (unul alb si unul negru), o geaca de piele retro a la Blondie frontwoman, platforme din velur negru tinute elegant (stiti cum sade o lady pe scaun, right? daca nu, cititi cum sa fi o lady, suplimentul din saptamana financiara. e fascinant. motivul fascinatiei difera de la om la om) in picioare subtiri cu pantaloni pana terminati cu o frizura Ana Wintour, o poseta veche din lac negru cu cadru metalin care kick's any Birkin bag ass si-o umbrela vitage, verde greu, cu maner gravat, din lemn roscat. Ce-mi plac mie oamenii frumosi!

to be continued...

1 comment:

claudiu dobrita said...

61. Atat avea Moldovan. Dar tanar, indeed. Win some loose some? Cacat.