Tuesday 15 April 2008

Motociclistii exista in trafic


o campanie destul de hulita - fie din cauza acestui spot (inca neclar daca e doar viral sau dat si pe TV)- fie pe motiv de ura fata de motciclistii care cand si-o fura, si-o cam merita.
Dincolo de filmuletzul cam stangaci, care nu poate fi sub nicio forma "de festival" cum credeau unii, (desi pare facut pe bani putini, deci pro-bono) in campania asa am vazut totusi niste lucruri bune: motociclisti care poarta stikerul cu OZN pe spatele hainei de piele, motociclisti care au facut un mars pentru a comunica ideea campaniei, aceeasi motociclisti in campanie adresandu-se in acelasi timp si colegilor lor pe 2 roti care creeaza probleme. Inteleg ca la mars au participat si au intrat in campanie si niste VIPs motorizate (dintre ai nostri Naumovici si Einhorn).
Cum spuneam si altundeva, motociclistii astia sunt niste oameni cu cap. Cu putine mijloace, poate ... stiu ca aveau in plan o campanie de outdoor cu vizualurile astea
dar ca e incert sa reuseasca - cu tot cu statutul de campanie sociala - din cauza celeilalte campanii (electorale) care papa tot spatiul. Aud ca filmuletul asta e si pe ecranele cu leduri, in plin trafic. La cat se sta in intersectie la semafor cred ca ai timp sa-ti dai seama si care e ideea din filmuletz ...

1 comment:

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Massagem, I hope you enjoy. The address is http://massagem-brasil.blogspot.com. A hug.