Wednesday 28 November 2007

se cauta scurt-metraj


si viziune personala despre fenomenul discriminarii romilor. Daca exista sau ba, cum se manifesta, cum ne afecteaza, cine e de vina, ce facem? e totul de spus intr-un film de maxim 10 minute. In cuvinte oficiale:

Creatorii campaniei „Discriminarea romilor se invata acasa” prezinta concursul DOI PE UN BALANSOAR - Concurs de scurt metraje pe tema discriminarii romilor. Intra pe www.sper.org.ro si inscrie-te la concursul de film pe tema discriminarii romilor.

Filmeaza un scurt metraj de maximum 10 minute si uploadeaza-l pe site pana pe 20 ianuarie 2008.

Filmul castigator va fi premiat cu o pelicula in valoare de 3100 euro. Din juriu vor face parte: Catalin Mitulescu – regizor; Catalin Cristiutiu – editor montaj, Andrei Butica – director de imagine, Claudiu Mitcu – producator

Discriminarea romilor se invata acasa. Cunoaste-i inainte sa-i judeci!

1 comment:

Anonymous said...

Victor Olahut a castigat concursul « Doi pe un balansoar » cu filmul de scurt-metraj « Simtim la fel » ce poate fi vizionat la http://www.sper.org.ro/index.php?page=6. Juriul a motivat alegerea prin faptul ca filmul “a reusit sa trateze cu umor tema, fara sa piarda dimensiunea ei profunda. A facut asta folosind un limbaj cinematografic coerent.” Pe langa premiul stabilit, o pelicula in valoare de 3100 de Euro, Catalin Mitulescu i-a facut o supriza castigatorului anuntand ca ii va produce filmul.

Concursul „Doi pe un balansoar” face parte din campania “Discriminarea romilor se invata acasă. Cunoaşte-i inainte sa-i judeci!” – http://www.sper.org.ro/index.php?page=5