Wednesday 14 November 2007

Unde a disparut reclama L'Oreal

de pe IQads? stiti, aia cu Claudia Schiffer, al carei obraz cremuit si forever young se intindea peste tot articolul cand ti-era lumea mai draga. Culmea! fix peste articolul lui Alexandrescu de la Ogilvy One despre cum sa faci un site sa NU functioneze.

De cand l-am vazut (bannerul) am tot facut pariuri, ca e la misto, ca e un test facut de IQads sa vada cata lume da click pe banner, sau cat le scade traficul daca pun bannerul. Ma gandesc ca au poate cei de la IQads vreun teambuilding acum, mai putin chef de scris la "revista" si aveau nevoie de mai putin trafic.

Se cam verifica explicatia. Acum a disparut bannerul si parca au inceput sa apara si stiri noi pe IQads.

Explicatia ca ar fi fost pe bune o campanie L'Oreal nu tine. Ma gandesc ca IQads le-ar fi spus ca n-are L'Oreal public pe site-ul asta. Sau ca macar s-ar fi gandit la efectele negative pentru site, la dezamagirea comunitatii, la enervarea lor. Daca era pe bune ar fi refuzat bannerul L'Oreal. Nu?

Stie cineva mai multe? Speculeaza careva ceva?

PS: am vrut sa pun o poza cu bannerul enervant de la l'Oreal pentru ca meriti, dar n-am gasit pe niciunde. Nici pe ele.ro nu e nimic intrusiv cu logo 'Oreal. S-o fi intamplat ceva?

No comments: